Učitava se
molimo sačekajte
LAB TECH

o nama

Mi smo StartUp kompanija koja se sastoji iz tima mladih entuzijasta. Naš tim je prvenstveno okupljen jer delimo istu ljubav prema elektronici. Nakon 2020-te godine mi odlučujemo da našu „strast“ pretvorimo u posao. Uvideli smo šta je ljudima i tržištu najpotrebnije. Tada se naše ujedinjenje popelo na viši nivo.

 

Lab Tech uređaj je u potpunosti domaće proizvodnje. Ono što nas razlikuje od konkurencije jeste ekonomičnost uređaja. Takođe smo se trudili da naš proizvod u potpunosti prilagodimo upotrebi. Ono što je nama bitno jeste dobar odnos cene i kvaliteta, kao i zadovoljstvo kupaca. Mi u potpunosti pratimo nove tehnološke trendove.

 

MISIJA – Postavljanje viših standarda u oblasti higijene, uvođenje novih navika i podizanje svesti ljudi o važnosti čistoće.

 

VIZIJA – Izgradnja sopstvenog domaćeg brenda koji, sem na tržištu Srbije, bi odlaskom na evropsko i svetsko tržište predstavio konkurentno društvenu odgovornu kompaniju koje propagira higijenu ljudi.

 

Naš slogan je: Higijena na višem nivou.

 

Mi obezbeđujemo Vama tehničku podrsku 24/7, kao i garanciju na naše uređaje i na izvršenu uslugu. Takođe odlikuje nas brzina, tačnost i preciznost pri radu.  Iz ovog razloga smo u potpunosti spremni da damo potpunu garanciju na naš proizvod i tehničku uslugu.